Träningslinne för herr


Letar du efter träningslinne herr? Att hitta sitt drömlinne kommer det roligare att träna. Ja men vilket av alla hundratals linnen är det just du kommer trivas bäst i då? Svår fråga som bara kan besvaras av dig och att du får en rad med tips på fina träningslinnen för herrar.

Har du sett ett träningslinne för honom som du tycker ska framhävas extra? Så flera kan få upp ögonen för just det linnet, likt du har fått. Skicka gärna länken till mig genom att gå till kontaktsidan här på träningslinne.se.

 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Träningslinnen från populära märket Gold´s


Året var 1965 när en herre vid namn Joe Gold slog upp portarna till ett gym som skulle komma att bli känt över hela världen. Det var på just detta gym och sedan också i träningslinnena som legenden Arnold Schwartzenegger tränade och nådde toppen inom bodybuilding. Än idag är det ett klassiskt märke som först på senare år har blivit tillgängligt i Sverige på senare tid. Säljer ofta slut så hittar du en passande färg i rätt storlek tveka inte på att klippa till!


Till återförsäljare för linnet >
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Stilrent linne från Better Bodies


Ett märke som slog igenom rejält under 90-talet är Better Bodies som sedan dess legat i framkant när det kommer till träningskläder, inte minst linnen. Detta träningslinne är mjukt, skönt och väldigt stilrent. Ett val för dig som vill vara prydlig när du tränar utan att för den delen sticka ut allt för mycket. En väldigt modernt utseende du köper till ett mycket bra pris på 299 kronor.


Till återförsäljare för linnet >

Kom rätt på direkten


Letar du efter några butiker som har en rikligt utbud med träningslinne för herrar? Här får du några tips och tror du att butiken är värd ett besök så klickar du på namnet och vips så har du kommit helt rätt på en gång. Frossa i lugn och ro på hela utbudet för honom och slutligen hoppas jag att du finner ditt bästa träningslinne du någonsin har ägt. Ett linne du kommer kunna ha glädje av i väldigt många år framöver.

Gymgrossisten


Det finns hela
0
linnen i skrivande stund

Givet val då deras utbud är enorm och storlekarna brukar dessutom finnas kvar i de flesta storlekar. Nyheter varje vecka typ.


Direkt till träningslinnena >

Svenskt kosttillskott


Det finns hela
0
linnen i skrivande stund

En hel del snyggt som måste kollas in. Visst är många av modellerna de samma i respektive butik så det kan vara värt att jämföra priserna.


Direkt till träningslinnena >

Fitnessbutiken


Det finns hela
0
linnen i skrivande stund

Butiken som är värt ett besök då de ofta har fina kampanjer som många gånger innebär att du kan skaffa ett träningslinne till rabatterat pris.


Direkt till träningslinnena >
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Träningslinne för atleter


Ett ganska likande träningslinne som du du ser från Better Bodies. Den som skiljer är att det här kommer från märket Gasp som brukar dra på lite mer när det gäller skärningar och färger. Vill du synas lite extra så väljer du det här linnet med en ledig passform som passar all sorts träning. Inte bara till gymmet det vill säga.


Till återförsäljare för linnet >
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Plagg med attityd


Tvättat linne som ger en känsla av att det används förut utan att linnet har det. Diskret men ändå ett rejält tryck på bröstet som ger dig en lite coolare stil. Ett linne du tränar i eller så går det utmärkt att ha det när du ska ut på stan. Snygga kontrastfärger gör det till en lätt match att matcha med dina träinngsbyxor. Som du ser i bildspelet finns detta plagg i tre olika färger.


Till återförsäljare för linnet >
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Extremt lätt träningslinne


Du som letar efter ett linne med maximal flexibilitet och fukttransport har precis nu hittat det! Fräscha färger och av 100% syntetfiber gör det här träningslinnet perfekt att svettas väldigt mycket i. Passar till den sport du gillar och är ett val som kommer göra dig till en frisk synpunkt utan att för den delen gå till överdrift. Visst känns dessa linnen somriga?


Till återförsäljare för linnet >
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Under Armour träningslinne löpning

Tycker du att tipsen på träinngslinnen än så länge haft för mycket fokus på styrketräning? Det här inte det här linnet som säger sig vara perfekt för löpning. Tillverkat av ett lätt material där Polyester utgör 90% och Elastan övriga 10%. Två olika färger där jag tycker det grå/blå är riktigt fint.Till återförsäljare för linnet >

Ta god tid på dig


Som du sett så är det inte lätt att välja bland så många fina träningslinnen för killar eller hur? Att lägga ner en halvtimme eller så för att i lugn och ro kolla runt online är att rekommendera. Då kommer du med större chans på helt nöjd med ditt val av linne.

Här är en liten checklist vad som kan vara bra att tänka på;

 1. Vad ska du träna för något och hur pass mycket vill du sticka ut? Gillar du att få blickarna på dig så väljer du ett färgstarkt linne som sticker ut rejält.
 2. Är priset en viktig faktor eller kan det vara värt att lägga några hundralappar extra för att få ett linne va absolut högsta kvalité? Du finner träningslinnen från under hundralappen för de billigaste till en bit över femhundralappen om du vill ha det bästa.
 3. Välj en webbshop med fria returer så att du i lugn och ro kan bestämma dig efter du provat ditt nya träningslinne. Du kan vara lugn om du köper från någon av butikerna som träningslinne.se tipsar om då alla de har ett gott rykte som gör deras kunder nöjda i absoluta majoriteten av gångerna.

Vill du ha fler tips på träningslinnen så glöm inte klicka in på förstasidan här på sajten.